• Garmin inReach® Mini sort

  Liten, robust og lett satellittkommunikasjonsenhet med funksjon for toveis tekstmeldinger og 100 % global Iridium®-dekning. Send en interaktiv SOS-melding til det døgnåpne overvåkningssenteret for redningstjenester.
  3.799,-
  Kjøp her
  Garmin inReach® Mini sort
 • Garmin Striker Plus 4

  Fiskeekkolodd med 4.3-tommers skjerm, GPS, bransjeledende ekkolodd og Quickdraw-programvare for konturkarttegning. Inkluderer svinger med dobbeltstråle og Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd for krystallklare bilder og enestående målseparasjon.
  1.999,-
  Kjøp
  Garmin Striker Plus 4

  GARMIN STRIKER™ 5dv

  Ved hjelp av STRIKER 5dv-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang før. Merk av og kom tilbake til favorittsteder, opphalingsslipper og brygger. Du kan også dele de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP™-enheter.
  3.899,-
  Kjøp
  GARMIN STRIKER™ 5dv
 • Beskyttelsesdeksel for STRIKER™ 5dv

  Dette beskyttende dekselet passer til din kompatible STRIKER™-enhet og beskytter den mot tøffe forhold til sjøs når den ikke er i bruk.
  199,-
  Kjøp her
  Beskyttelsesdeksel for STRIKER™ 5dv
 • GARMIN GPSMAP® 722

  Opplev en avansert navigasjonsløsning med denne kompakte 7-tommers GPSMAP 722-kartplotteren med berøringsskjerm. Trådløse tilkoblingsfunksjoner for Garmin-mobilapper, NMEA 2000-støtte og Garmin Marine Network-støtte for radar og Panoptix FrontVü.
  11.299,-
  Kjøp
  GARMIN GPSMAP® 722

  GARMIN GPSMAP® 78s

  Robuste GPSMAP 78s er ideell for båt- og vannsportentusiaster som ønsker det beste. Den byr på et 3-akset kompass, barometrisk høydemåler, lettleste fargekart, en høysensitiv mottaker, nytt, formstøpt sidegrep av gummi i tillegg til et microSD™-kort.
  3.175,-
  Kjøp
  GARMIN GPSMAP® 78s

  GARMIN GPSMAP® 820

  Kartplotteren GPSMAP 820 med 8-tommers fargeskjerm og taster har forhåndslastet verdensomspennende basiskart.
  19.299,-
  Kjøp
  GARMIN GPSMAP® 820
 • Garmin Bluechart G2 Vision

  Garmin Bluechart G2 Vision

  Se hvor du er med nøyaktig kartposisjon, få informasjon om området du befinner deg i, få premium funksjoner og detaljerte kartdata. Alle funksjoner i våre BlueChart® g2 produkter, 3-D perspektiv over- og under vannlinjen,
  Fra 1.900,-
  Kjøp
  Garmin Bluechart G2 Vision

  GARMIN GT23M-TM

  GT23M-TM-svingeren passer perfekt for kyst- og havfiskere som ønsker et tradisjonelt ekkolodd med CHIRP og et søkeekkolodd med CHIRP ClearVü. Denne svingeren til hekkmontering viser klare og skarpe fiskebuer med overlegen målseparasjon.
  3.599,-
  Kjøp
  GARMIN GT23M-TM

  GARMIN Airmar P319

  Denne skrogmonterte svingeren i plast yter godt ved høye hastigheter. 8-pinners svingeren på 600 W er et godt valg for skrog av glassfiber og metall.
  1.899,-
  Kjøp
  GARMIN Airmar P319

  Garmin GT21-TM

  Denne hekkmonterte svingeren gir ultratydelige ekkoloddbilder av objekter, strukturer og fisk som passerer under båten. Denne svingeren for tradisjonelt og CHIRP DownVü-ekkolodd er optimalisert for dybdeytelse og tøffe forhold.
  1.999,-
  Kjøp
  Garmin GT21-TM
 • GARMIN VHF 110i

  Det er svært viktig med kommunikasjon når du er på vannet. Med VHF 110i-radioen kan du holde kontakten med land og andre båter i området. Uansett hvor du er eller hvor du er på vei, kommer du til å opprettholde kommunikasjonen.
  3.499,-
  Kjøp
  GARMIN VHF 110i

  Garmin VHF 100

  Garmins maritime VHF 100-mottaker har en intuitiv design og radiokommunikasjon som forbedrer fleksibiliteten og sikkerheten for personer til sjøs over hele verden.
  3.299,-
  Kjøp
  Garmin VHF 100

  GARMIN VHF 210i AIS

  Det er svært viktig med kommunikasjon og situasjonsforståelse når du er på vannet. Denne fastmonterte VHF 210i AIS-radioen viser AIS på kartplotteren for å forbedre kommunikasjon, situasjonsforståelse og for å unngå kollisjoner med andre som er på sj
  6.999,-
  Kjøp
  GARMIN VHF 210i AIS
 • Garmin Kompass 58

  Et styrekompass som er laget for bevegelse, utstyrt med en utskiftbar brakett. Det kan monteres i nesten alle kjøretøy, firehjulsdrevne transportmidler eller små motorbåter, og i nesten alle retninger – liggende, stående eller opp-ned.
  599,-
  Kjøp
  Garmin Kompass 58

  Garmin GHP Compact Reactor startpakke

  Den hydrauliske autopiloten GHP Compact Reactor er laget for båter som er kortere enn 30 fot, og gjør at du får en pause fra roret mens autopiloten fortsatt holder kursen.
  14.299,-
  Kjøp
  Garmin GHP Compact Reactor startpakke

  Garmin EchoMAP Plus 72cv

  SNART HUMMERSESONG! Denne lyssterke 7-tommers kombinasjonen har en praktisk berøringsskjerm og taster. Inkluderer støtte for både krystallklare Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd og CHIRP ClearVü-søkeekkolodd, og den er også kompatibel med Panoptix.
  7.999,-
  Kjøp
  Garmin EchoMAP Plus 72cv

  Garmin EchoMAP Plus 62cv

  Lyssterk 6-tommers kombinasjon med innebygd støtte for Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd og CHIRP ClearVü™-søkeekkolodd (svinger selges separat). Preprogrammert med basekart for hele verden, kompatibelt med BlueChart® g2 HD og BlueChart® g2 Vision.
  6.399,-
  Kjøp
  Garmin EchoMAP Plus 62cv
 • GARMIN GPSMAP® 722xs

  Opplev en avansert navigasjonsløsning med denne kompakte 7 tommers GPSMAP 722xs berøringsskjermen. Trådløse tilkoblingsfunksjoner for Garmin-mobilapper, NMEA 2000-støtte og Garmin Marine Network-funksjonalitet for radar og Panoptix-ekkolodd.
  12.399,-
  Kjøp
  GARMIN GPSMAP® 722xs

  GARMIN QUATIX® 5

  Vår nyeste maritime smartklokke med multisportfunksjoner er basert på den populære fēnix® 5-plattformen vår, og den har omfattende tilkoblingsmuligheter for bruk på båter. Du kan koble klokken til kompatible kartplottere og andre enheter fra Garmin.
  6.749,-
  Kjøp
  GARMIN QUATIX® 5

  Beskyttelsesdeksel for STRIKER™ 7dv / 7sv

  Dette beskyttende dekselet passer til din kompatible STRIKER™-enhet og beskytter den mot tøffe forhold til sjøs når den ikke er i bruk.
  199,-
  Kjøp
  Beskyttelsesdeksel for STRIKER™ 7dv / 7sv
 • GARMIN Striker 7dv

  Ved hjelp av STRIKER 7dv-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang før. Merk av og kom tilbake til favorittsteder, båtramper og brygger. Du kan også dele de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP-kombinasjoner.
  6.999,-
  Kjøp
  GARMIN Striker 7dv

  GARMIN Striker 7sv

  Ved hjelp av STRIKER 7sv-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang før. Merk av og kom tilbake til favorittsteder, båtramper og brygger. Du kan også dele de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP-kombinasjoner. Smooth Scaling-grafikken gir uavbrutte bilder når du bytter mellom ulike dybdeskalaer. Tilbakespoling av ekkoloddhistorikk gjør det mulig å bla gjennom gamle ekkoloddbilder for å merke veipunkter du glemte å merke tidligere. Ekkoloddet har i tillegg innebygd skop og visning av hastighetsdata. Inkluderer vippe-/dreiebrakett og utstyr og kabel til hekk- og dorgemotormontering.
  7.999,-
  Kjøp
  GARMIN Striker 7sv

  GARMIN Striker 4dv

  Ved hjelp av STRIKER 4dv-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang før. Merk av og kom tilbake til favorittsteder, båtramper og brygger. Du kan også dele de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP™-kombinasjoner.
  2.599,-
  Kjøp
  GARMIN Striker 4dv

  GARMIN GPSMAP® 1020

  Kartplotteren GPSMAP 1020 med 10-tommers fargeskjerm og taster har forhåndslastet verdensomspennende basiskart. Den innebygde GPS-/GLONASS-mottakeren på 10 Hz oppdaterer posisjon og retning 10 ganger i sekundet.
  20.999,-
  Kjøp
  GARMIN GPSMAP® 1020
 • GARMIN GPSMAP® 1222

  GPSMAP 1222 er utviklet for seilere og konkurranseseilere som trenger en avansert alt-i-ett-løsning. Enheten har en stor, lyssterk skjerm kombinert med et raskt og brukervennlig tastaturgrensesnitt med taster som kan programmeres av brukeren.
  28.999,-
  Kjøp
  GARMIN GPSMAP® 1222

  GARMIN GPSMAP® 1022

  GPSMAP 1022 er utviklet for seilere og konkurranseseilere som trenger en avansert alt-i-ett-løsning. Enheten har en stor, lyssterk skjerm kombinert med et raskt og brukervennlig tastaturgrensesnitt med taster som kan programmeres av brukeren.
  23.999,-
  Kjøp
  GARMIN GPSMAP® 1022

  GARMIN GPSMAP® 922

  Opplev en avansert navigasjonsløsning med denne kompakte 9-tommers GPSMAP 922 kartplotteren med berøringsskjerm. Trådløse tilkoblingsfunksjoner for Garmin-mobilapper, NMEA 2000-støtte og Garmin Marine Network-støtte for radar og Panoptix FrontVü.
  15.999,-
  Kjøp
  GARMIN GPSMAP® 922

  Garmin GT21-TH

  Denne skrogmonterte svingeren gir ultratydelige ekkoloddbilder av objekter, strukturer og fisk som passerer under båten. Denne svingeren for tradisjonelt og CHIRP DownVü-ekkolodd er optimalisert for dybdeytelse og tøffe forhold.
  4.999,-
  Kjøp
  Garmin GT21-TH
 • Garmin hekksvinger GT20-TM

  Garmins GT20TM gir krystallklare sonarbilder av objekter, strukturer og fisk som passerer under båten.
  1.549,-
  Kjøp
  Garmin hekksvinger GT20-TM

  GARMIN hekksvinger 8 pins

  Denne hekkmonterte svingeren i plast kan brukes til å erstatte svingerne med dobbel frekvens som følger med mange Garmin-enheter.Denne 8-pinners svingeren på 500 W har en maksimumsdybde på 457 m (1500 fot), driftsfrekvens på 50 til 200 kHz
  799,-
  Kjøp
  GARMIN hekksvinger 8 pins

  Garmin GT23M-TH

  GT23M-TH-svingeren passer perfekt for kyst- og havfiskere som ønsker et tradisjonelt ekkolodd med CHIRP og et søkeekkolodd med CHIRP ClearVü.
  8.199,-
  Kjøp
  Garmin GT23M-TH

  Garmin AIS™ 300

  Garmins AIS 300-mottaker tilbyr en rimelig løsning for mottak av AIS-måldata, og personer til sjøs får dermed en forbedret situasjonsvurdering og bedre forutsetninger for å unngå kollisjoner.
  4.599,-
  Kjøp
  Garmin AIS™ 300
 • GARMIN AIS™ 600 Blackbox Transceiver

  Legg til et nytt sikkerhetsnivå, og utstyr fartøyet med Garmin AIS 600-senderen/mottakeren. Med denne AIS-senderen/mottakeren kan du motta AIS-måldata, og i tillegg kan du sende informasjon om eget fartøy til andre AIS-mottakere i området.
  10.299,-
  Kjøp
  GARMIN AIS™ 600 Blackbox Transceiver

  Garmin GPSMAP 7410xsv

  GPSMAP 7410xsv-kartplotteren er utformet for cruisere, sjømenn og konkurranseseilere som krever høy ytelse, brukervennlighet og funksjonsintegrering.
  27.999,-
  Kjøp
  Garmin GPSMAP 7410xsv

  Garmin echoMAP™ CHIRP 42dv u/svinger

  Det er på tide å begynne å fiske ved hjelp av kraften til CHIRP-ekkoloddet. echoMAP CHIRP 42dv er enkel å installere og enkel å bruke, og er tilgjengelig med eller uten svinger for høyt/bredt CHIRP-ekkolodd og Garmin CHIRP DownVü, det tydeligste søke
  3.399,-
  Kjøp
  Garmin echoMAP™ CHIRP 42dv u/svinger

  GARMIN GPSMAP® 1222xsv

  Opplev en avansert alt-i-ett-løsning med den 12-tommers GPSMAP 1222xsv-kombinasjonen med taster. Har innebygd støtte for Garmin CHIRP-ekkolodd, CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü. Den støtter også det altseende Panoptix-ekkoloddet.
  32.999,-
  Kjøp
  GARMIN GPSMAP® 1222xsv
 • GARMIN GPSMAP® 1022xsv

  Opplev den 10-tommers GPSMAP 1022xsv-kombinasjonen vår med taster – en avansert alt-i-ett-løsning. Leveres med støtte for Garmin CHIRP-ekkoloddet, CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü. Den har også innebygd støtte for det altseende Panoptix-ekkoloddet.
  25.999,-
  Kjøp
  GARMIN GPSMAP® 1022xsv

  Beskyttelsesdeksel for STRIKER™ 4dv

  Beskyttelsesdeksel tilpasset Garmin STRIKER 4. Beskytter enheten mot tøffe forhold til sjøs når den ikke er i bruk.
  149,-
  Kjøp
  Beskyttelsesdeksel for STRIKER™ 4dv

  GARMIN Striker 4, Chirp Ekkolodd m/GPS

  Ved hjelp av Garmin STRIKER 4-ekkoloddet er det enklere å finne fisk enn noen gang tidligere. Merk og dra tilbake til favorittsteder, båtramper og brygger, og del de beste veipunktene og rutene dine med andre STRIKER- og echoMAP™-kombinasjoner.
  1.699,-
  Kjøp
  GARMIN Striker 4, Chirp Ekkolodd m/GPS

  GARMIN STRIKER™ 5-isfiskepakke

  STRIKER 5-fiskeekkolodd med bæreveske som er perfekt for isfiske eller fisking fra en brygge. Innebygd, høysensitiv GPS gjør det mulig å merke de beste fiskestedene, slik at du kan dra tilbake dit senere.
  5.899,-
  Kjøp
  GARMIN STRIKER™ 5-isfiskepakke
 • GARMIN GT51M-TM

  Denne hekkmonterte svingeren gir ultratydelige ekkoloddbilder av objekter, strukturer og fisk som passerer under båten. Denne svingeren for tradisjonelt CHIRP-ekkolodd og CHIRP DownVü-/SideVü-ekkolodd er optimalisert for dybdeytelse og tøffe forhold.
  5.399,-
  Kjøp
  GARMIN GT51M-TM

  GARMIN GT51M-THP

  Dette paret med skrogmonterte svingere gir ultratydelige ekkoloddbilder av objekter, strukturer og fisk som passerer under båten. Disse svingerne for tradisjonelt CHIRP-ekkolodd og CHIRP DownVü-/SideVü-ekkolodd er optimalisert for dybdeytelse.
  14.999,-
  Kjøp
  GARMIN GT51M-THP

  GARMIN GPSMAP® 922xs

  Opplev en avansert navigasjonsløsning med denne kompakte 9-tommers GPSMAP 922xs berøringsskjermen. Trådløse tilkoblingsfunksjoner for Garmin-mobilapper, NMEA 2000-støtte og Garmin Marine Network-funksjonalitet for radar og Panoptix-ekkolodd.
  16.999,-
  Kjøp
  GARMIN GPSMAP® 922xs

  GARMIN echoMAP™ CHIRP 92sv uten svinger

  Det er på tide å begynne å fiske med kraften til CHIRP-ekkoloddet. echoMAP CHIRP 92sv er en kartplotter som er enkel å installere og bruke, med 9-tommers skjerm, svinger for høyt/bredt CHIRP-ekkolodd og Garmin CHIRP SideVü™ og Garmin CHIRP ClearVü™.
  11.999,-
  Kjøp
  GARMIN echoMAP™ CHIRP 92sv uten svinger
 • GARMIN echoMAP™ CHIRP 72dv

  Det er på tide å begynne å fiske ved hjelp av kraften til CHIRP-ekkoloddet. Kartplotteren echoMAP CHIRP 72dv med 7-tommers skjerm er enkel å installere og bruke og er tilgjengelig med eller uten GT20-TM-svingeren som har høyt/bredt CHIRP-ekkolodd.
  8.499,-
  Kjøp
  GARMIN echoMAP™ CHIRP 72dv

  GARMIN echoMAP™ CHIRP 52dv

  Det er på tide å begynne å fiske ved hjelp av kraften til CHIRP-ekkoloddet. Kartplotteren echoMAP CHIRP 52dv med 5-tommers skjerm er enkel å installere og bruke, og er tilgjengelig med eller uten GT20-TM-svingeren som har høyt/bredt CHIRP-ekkolodd.
  5.699,-
  Kjøp
  GARMIN echoMAP™ CHIRP 52dv

  GARMIN GHP Compact Reactor startpakke

  Den hydrauliske autopiloten GHP Compact Reactor er laget for båter som er kortere enn 30 fot, og den gjør at du får en pause fra roret mens autopiloten fortsatt holder kursen.
  14.299,-
  Kjøp
  GARMIN GHP Compact Reactor startpakke
Solution by DOTS as | Powered by Flexis